Villanyszerelő ingyenes OKJ képzés Budapesten

Beiratkozás és ügyintézés helyszíne:
1087 Budapest, Százados út 8-10.

Elméleti oktatás helyszíne:
2040 Budaörs, Építők útja 2-4.

Gyakorlati oktatás helyszíne:
1047 Budapest, Labdarúgó u. 31-33.

Mikor ingyenes számodra ez az OKJ képzés?


Nappali tagozaton:
Akkor ingyenes, ha nincs államilag támogatott OKJ-s képzésed,
és 1993-ban vagy utána születtél

Esti tagozaton:
Akkor ingyenes, ha maximum 1 államilag támogatott OKJ-s képzésed van, és - itt nincs korhatár

Milyen előnyökkel jár, ha jelentkezel egy nappali vagy esti tagozatos OKJ-s képzésre?


 • ingyen kitanulhatod a szakmát
 • diákigazolvány (nappali és esti tagozaton is)
 • egészségbiztosítási jogviszony
 • családi pótlék (20 éves korig)
 • árvaellátás (csak nappali tagozaton)
 • EUROPASS igazolvány igényelhető

Miért válaszd iskolánkat, ha OKJ-s képzést szeretnél?


 • mert képzéseinknél nincs tandíj
 • mert nálunk nincs felvételi eljárás
 • mert gyakorlatorientált, szakmaspecifikus képzést nyújtunk
 • mert tagja lehetsz egy tanulóközpontú, modern iskolának
 • mert színvonalas oktatást nyújtunk


Érdeklődj most,
mert fogynak a helyek!

FIGYELEM! Ez iskolarendszerű és INGYENES OKJ képzés. Ez államilag finanszírozott, azaz támogatott képzés

A Villanyszerelő OKJ képzés főbb adatai:
Ösztöndíj:Tanulószerződés szerint havonta
OKJ-szám:34 522 04
Szakmacsoport:Villamosipar és elektronika
Időtartam:2 év
A képzéshez szükséges előképzettség:10. osztály megléte
Beiratkozás és ügyintézés helyszíne:Budapest, VIII. kerület
Elméleti oktatás helyszíne:Budaörs
Gyakorlati oktatás helyszíne:Budapest, IV. kerület
Képzés díja:Ingyenes
Gyakorlat díja:Ingyenes
Képzési hozzájárulás díja:15.000 Ft/tanév
Tankönyvek ára:Érdeklődj a részletekről!
Vizsgadíj:Érdeklődj a részletekről!
A következő képzés indulási dátuma:2018. febr. 1.
Beiratkozáskor szükséges okmányok és adatok:
 • Bizonyítványok
 • Személyi igazolvány
 • Lakcím kártya
 • TAJ kártya
 • Adókártya
 • Bankszámlaszám (tulajdonos nevével)
 • Tanulóazonosító kártya (ha van)
 • Külföldieknek tartózkodási vagy letelepedési engedély
 • 1500 Ft (ha igényelsz diákigazolványt)


Érdeklődj most,
mert fogynak a helyek!

FIGYELEM! Sajnos, ennek az ingyenes OKJ képzésnek már lejárt a határideje, de egyéb OKJ képzéseket, tanfolyamokat tudunk Neked ajánlani.


Mit tanulhatsz majd a budapesti OKJ-s Villanyszerelő esti és nappali tagozatos ingyenes képzésen?

Az esti és nappali tagozatos ingyenes OKJ-s Villanyszerelő képzés megkezdéséhez alapfokú iskolai végzettség szükséges.

Az OKJ-s Villanyszerelő képzést azoknak ajánljuk, akiket érdekel az építőipar, szívesen végeznének szerelési munkákat, esetleg saját vállalkozást indítanának, illetve azoknak, akik a szakmájukban mélyebb ismeretekre akarnak szert tenni. Az esti és nappali tagozatos Villanyszerelő képzés során elsajátíthatod a szakmához szükséges informatikai és műszaki alapokat, az épületvillamossági, villamos gépek és ipari elosztóberendezések szerelésének menetét. A képzés során elsajátíthatod a biztonságos munkavégzés alapjait.

A Villanyszerelő hiányszakma, ezért az esti és nappali tagozaton tanuló diákok tanulmányi eredményeiktől függően ösztöndíjban részesülhetnek. Ne hagyd ki ezt a lehetőséget! Keress pénzt már a tanulmányaid alatt is!

A szakképzett Villanyszerelőkre nem csak hazánkban, hanem külföldön is nagy szükség van. Az estis vagy a nappalis ingyenes Villanyszerelő képzés során megszerzett tudásodat nem csak Magyarországon kamatoztathatod majd, hanem akár Nyugat-Európában vagy az USA-ban is.Érdeklődj most,
mert fogynak a helyek!

FIGYELEM! Sajnos, ennek az ingyenes OKJ képzésnek már lejárt a határideje, de egyéb OKJ képzéseket, tanfolyamokat tudunk Neked ajánlani.


Ez az államilag támogatott OKJ képzés esti és nappali tagozatos formában a következő városban indul:
Budapest

A Villanyszerelő szakképesítés munkaterületének rövid leírása:

A szakképzett Villanyszerelő az épület villamos berendezés kialakítás keretében fogyasztásmérő helyet alakít ki, elosztó berendezést, erősáramú- és épületinformatikai vezetékhálózatot, világítási berendezést és készüléket, villámhárító berendezést, fotovoltaikus berendezést szerel, épület villamos berendezést, készüléket javít, karbantart, kezelését betanítja.

A Villanyszerelő az ipari villamos berendezés szerelése során kapcsoló berendezést, elosztó berendezést köt be, szerel, ipari energia elosztó vezeték- és kiskábel hálózatot épít, szerel, vezérlő- és szabályozókészüléket, berendezést szerel, ipari villamos berendezést, készüléket javít, karbantart, kezelését betanítja. A villamos gép és berendezés szerelése során egyen- és váltakozó áramú forgógépet, transzformátort telepít, működtet, villamos gépet üzemeltet, karbantart, készüléket javít, karbantart, kezelését betanítja.

A Villanyszerelő a villamos csatlakozó berendezés szerelése során szabadvezetéki oszlopot, tartószerkezetet és csatlakozó szabadvezetéket létesít, szerel, kisfeszültségű kábelt fektet, munkája során villamos ellenőrző méréseket, vizsgálatokat és beállításokat végez a megfelelő eszközök alkalmazásával. Munkáját műszaki dokumentáció alapján, a szakmai szabályok és követelmények figyelembevételével végzi, munkájáról dokumentációt készít.

Az esti és nappali tagozatos ingyenes budapesti Villanyszerelő OKJ-s képzés elvégzése után többféle munkakörben helyezkedhetsz el. Többek közt lehetsz épületvillamossági szerelő, villanyszerelő, épületvillany-szerelő, épületvilágítás-szerelő, karbantartó villanyszerelő.

Jelentkezz még ma az esti és nappali tagozatos ingyenes budapesti Villanyszerelő OKJ-s képzésre, és valósítsd meg az álmaidat!

A Villanyszerelő szakképesítéssel rendelkező képes:

Egy szakképzett Villanyszerelő képes ipari elosztó berendezést szerelni, telepíteni, kapcsoló berendezést szerelni, telepíteni, vezérlő- és szabályozó berendezést szerelni, telepíteni, fotovoltaikus berendezést szerelni, ipari villamos berendezést javítani, karbantartani, kezelését betanítani, egyen és váltakozó áramú gépet telepíteni, működtetni.

A budapesti esti és nappali tagozatos ingyenes OKJ-s Villanyszerelő képzés után képes leszel kábeles csatlakozó vezetéket létesíteni, víz és tűzzáró kábelátvezetést készíteni, külső villámhárító berendezést szerelni, belső villámvédelmet kialakítani, üzemi ellenőrző méréseket és vizsgálatokat végezni, ipari energia elosztó hálózatot szerelni.

A budapesti estis és nappalis OKJ-s Villanyszerelő képzés elvégzése után képes leszel kisgépeket, kéziszerszámokat használni a technológiai alapműveleteknél, csatlakozó vezetéket létesíteni, fogyasztásmérő helyet kialakítani, lakás és épület elosztó berendezést szerelni, erősáramú és gyengeáramú alapszerelést létesíteni, épület villamos berendezést szerelni, javítani, karbantartani, kezelését betanítani, világítási berendezést szerelni, szabadvezetéki csatlakozó vezetéket létesíteni az érvényes előírások szerint.

Alkalmas leszel a budapesti Villanyszerelő esti és nappali tagozatos ingyenes OKJ-s tanfolyam után egyszerű multimédiás és kommunikációs alkalmazásokat kezelni, adatmentést végezni, informatikai biztonsági eszközöket használni, LAN és WAN hálózatokat használni, terveket, műszaki leírásokat olvasni, értelmezni, fém és műanyag munkadarabokat megmunkálni, villamos és mechanikai kötéseket készíteni.Érdeklődj most,
mert fogynak a helyek!

FIGYELEM! Sajnos, ennek az ingyenes OKJ képzésnek már lejárt a határideje, de egyéb OKJ képzéseket, tanfolyamokat tudunk Neked ajánlani.


AIRPRESS LOADED

DELAYED QUERY : /Adatok : 63797b71905c3e80c3c8d4c2deafdf71 Adatok?filterByFormula=OR({ID} = "")