Fizetős Vendéglős OKJ képzés Budapest

FIGYELEM! Ez NEM ingyenes és NEM iskolarendszerű képzés


Az ingyenes, államilag támogatott OKJ képzések mellett 2015 májusától népszerű fizetős OKJ képzéseket is kínálunk IngyenesOKJkepzesek.HU weboldalunkon.

A képzés indulásának időpontja: 2015. október 9. (becsatlakozási lehetőség)

A képzés további adatait megtalálod alább, a táblázatban. Érdeklődj most, ne maradj le.


AKKOR JELENTKEZZ ERRE AZ OKJ KÉPZÉSRE, HA...


  • nem találsz ebben a szakmában ingyenes képzést, vagy nem vagy jogosult az államilag támogatott képzésre
  • szívesen tanulnál egy könnyen megközelíthető, budapesti helyszínen
  • valódi OKJ képzést keresel, amelyet elvégezve igazi, államilag elismert OKJ bizonyítványt kapsz
  • nem távoktatást és online képzést keresel, hanem klasszikus tantermi oktatást hús-vér tanárokkal
  • szeretnéd, személyes, interaktív kommunikáció zajlana közted és a tanár között
  • szívesen tanulnál a szakma kiválóságaitól
  • szereted a modern, interaktív oktatási módszereket
  • hétvégén tudsz időt szánni a tanulásra
  • szeretnéd, ha az egyéni készségeid fejlődnének a tanfolyam során
  • szabályosan működő, felnőttképzési nyilvántartásba bejegyzett és regisztrált képzési programmal rendelkező intézményt keresel

Fizetős Vendéglős OKJ képzés
Tanulj profiktól, és légy Te is profi Vendéglős!

Szeretnél profiktól tanulni? Te is elismert szakemberré szeretnél válni?

Budapesten keresel munka mellett is végezhető képzést?

Ne késlekedj, tegyél a siker érdekében: válassz egy olyan felnőttképzőt, ahol nagy szerepet fordítanak az interaktív tanár-diák kommunikációra, és segítenek az egyéni erősségeid fejlesztésében.

JELENTKEZZ ERRE AZ OKJ KÉPZÉSRE: Fizetős Vendéglős OKJ képzés Budapest

A fizetős Vendéglátásszervező-vendéglős OKJ képzés főbb adatai
Képzés típusa:Felnőttképzés, fizetős OKJ képzés
OKJ-szám:54 811 01
Szakmacsoport:Vendéglátás-turisztika
Szint:emelt szintű képzés
Képzés időtartama:10 hó
Képzés ütemezése:kéthetente 2 délután
péntek 15.00-19.00 között
és szombat 8.00-16.00 között
A képzéshez szükséges végzettségérettségi vagy szakiskolában szerzett Cukrász vagy Szakács, vagy Pincér szakiskolai végzettség 5 év gyakorlattal
Képzés helyszíne:Budapest, XIV. kerület
Képzés díja:170 ezer Ft
Vizsgadíj:50 ezer Ft
Részletfizetés:Kamatmentes részletfizetést biztosítunk
A következő képzés indulási dátuma: 2015. október 9. (becsatlakozási lehetőség)A Fizetős Vendéglős OKJ képzés Budapesten hamarosan indul - Érdeklődj az űrlapon, és a képzést szervező felnőttképző elérhetőségét azonnal elküldjük Neked. Az űrlap kitöltése nem kötelez semmire.
Érdeklődj most,
mert fogynak a helyek!


FIGYELEM! Sajnos, ennek az ingyenes OKJ képzésnek már lejárt a határideje, de egyéb OKJ képzéseket, tanfolyamokat tudunk Neked ajánlani.


Mit tanulhatsz majd a budapesti OKJ-s Vendéglátásszervező-vendéglős fizetős képzésen?

Az OKJ- Vendéglátásszervező-vendéglős képzés megkezdéséhez 34 811 01 Cukrász, 34 811 04 Szakács, 34 811 03 Pincér, vagy 34 811 05 Vendéglátó eladó végzettség szükséges.

A Vendéglátásszervező-vendéglős OKJ képzés után elsajátíthatod a sikeres üzleti gazdálkodás és marketing alapjait és a vendéglátó üzletvezetés menetét.

Mire leszel képes a budapesti fizetős OKJ-s Vendéglátásszervező-vendéglős képzés után?

A Vendéglátásszervező-vendéglős képes vállalkozást alapítani és működtetni, üzleti tervet készíteni, gazdasági elemzéseket végezni.

A budapesti OKJ-s Vendéglátásszervező-vendéglős képzés után képes leszel anyagi felelősséggel gazdálkodni, megszervezni, és irányítani a vendéglátó üzlet napi munkáját, piackutatást végezni, felmérni a vendégek igényeit, meghatározni az üzlet választékát.

A budapesti fizetős OKJ-s Vendéglátásszervező-vendéglős képzés elvégzése után képes leszel ellenőrizni a vendéglátó üzletben folyó tevékenységeket, szervezni és bonyolítani a vendéglátó üzlet házon belüli és házon kívüli rendezvényeit, betartani és betartatni az üzletek működésére vonatkozó jogszabályi előírásokat.

Alkalmas leszel a budapesti Vendéglátásszervező-vendéglős fizetős OKJ-s tanfolyam után reklámozni a vendéglátó üzletet és szolgáltatásait, vendégpanaszokat kezelni, biztosítani a vállalkozás internetes jelenlétét.A Fizetős Vendéglős OKJ képzés Budapesten hamarosan indul - Érdeklődj az űrlapon, és a képzést szervező felnőttképző elérhetőségét azonnal elküldjük Neked. Az űrlap kitöltése nem kötelez semmire.
Érdeklődj most,
mert fogynak a helyek!


FIGYELEM! Sajnos, ennek az ingyenes OKJ képzésnek már lejárt a határideje, de egyéb OKJ képzéseket, tanfolyamokat tudunk Neked ajánlani.


Mit csinál egy Vendéglátásszervező-vendéglős?

A vendéglátó üzletvezető a vendéglátó egységben a beszerzési, termelési, értékesítési és raktározási tevékenységet végzi, irányítja. Szervezi és ellenőrzi az üzlet működését. Kialakítja üzletpolitikáját és marketing stratégiáját, ápolja az üzleti és vendégkapcsolatokat. Megszervezi az egység adminisztrációs rendjét, biztosítja a tűz-, munka- és tulajdonvédelmi előírások betartását, gondoskodik a higiéniás szabályok betartásáról. Teljes körű leltár- és anyagi felelősséggel tartozik az egységben lévő eszközökért.

A fizetős budapesti Vendéglátásszervező-vendéglős OKJ-s képzés elvégzése után többféle munkakörben helyezkedhetsz el. Többek közt lehetsz bárvezető, cukrászüzem vezető, csárda üzletvezetője, étterem üzletvezetője, konyha-vezető (Séf), munkahelyi étkezde, étterem vezetője, népkonyha vezetője, vendéglő üzletvezetője, borozó üzletvezetője, büfé-, bisztróvezető, cukrászda-, fagylaltozó vezető
eszpresszó-, kávézóvezető, italboltvezető, kávéház üzletvezetője, söröző üzletvezetője, teázó üzletvezetője.

Jelentkezz még ma a fizetős budapesti Vendéglátásszervező-vendéglős OKJ-s képzésre, és valósítsd meg az álmaidat!A Fizetős Vendéglős OKJ képzés Budapesten hamarosan indul - Érdeklődj az űrlapon, és a képzést szervező felnőttképző elérhetőségét azonnal elküldjük Neked. Az űrlap kitöltése nem kötelez semmire.
Érdeklődj most,
mert fogynak a helyek!


FIGYELEM! Sajnos, ennek az ingyenes OKJ képzésnek már lejárt a határideje, de egyéb OKJ képzéseket, tanfolyamokat tudunk Neked ajánlani.


AIRPRESS LOADED

Cached Query Adatok?filterByFormula=OR({ID} = "") needs refreshing in 244

+ [apr field='Űrlaple'] attempting to be used on a page where there is no collection.

+ [apr field='Űrlaple'] attempting to be used on a page where there is no collection.

+ [apr field='Űrlaple'] attempting to be used on a page where there is no collection.