Fizetős Gyógymasszőr OKJ képzés Budapest

FIGYELEM! Ez NEM ingyenes és NEM iskolarendszerű képzés


Az ingyenes, államilag támogatott OKJ képzések mellett 2015 májusától népszerű fizetős OKJ képzéseket is kínálunk IngyenesOKJkepzesek.HU weboldalunkon.

A képzés indulásának időpontja: 2016. február

A képzés további adatait megtalálod alább, a táblázatban. Érdeklődj most, ne maradj le.


AKKOR JELENTKEZZ ERRE AZ OKJ KÉPZÉSRE, HA...


  • nem találsz ebben a szakmában ingyenes képzést, vagy nem vagy jogosult az államilag támogatott képzésre
  • szívesen tanulnál egy könnyen megközelíthető, budapesti helyszínen
  • valódi OKJ képzést keresel, amelyet elvégezve igazi, államilag elismert OKJ bizonyítványt kapsz
  • nem távoktatást és online képzést keresel, hanem klasszikus tantermi oktatást hús-vér tanárokkal
  • szeretnéd, személyes, interaktív kommunikáció zajlana közted és a tanár között
  • szívesen tanulnál a szakma kiválóságaitól
  • szereted a modern, interaktív oktatási módszereket
  • hétvégén tudsz időt szánni a tanulásra
  • szeretnéd, ha az egyéni készségeid fejlődnének a tanfolyam során
  • szabályosan működő, felnőttképzési nyilvántartásba bejegyzett és regisztrált képzési programmal rendelkező intézményt keresel

Fizetős Gyógymasszőr OKJ képzés
Végezz el egy keresett szakmát, és légy profi Gyógymasszőr!

Szeretnél profiktól tanulni? Te is elismert szakemberré szeretnél válni?

Budapesten keresel munka mellett is végezhető képzést?

Ne késlekedj, tegyél a siker érdekében: válassz egy olyan felnőttképzőt, ahol nagy szerepet fordítanak az interaktív tanár-diák kommunikációra, és segítenek az egyéni erősségeid fejlesztésében.

JELENTKEZZ ERRE AZ OKJ KÉPZÉSRE: Fizetős Gyógymasszőr OKJ képzés Budapest

A fizetős Gyógy- és sportmasszőr OKJ képzés főbb adatai
Képzés típusa:Felnőttképzés, fizetős OKJ képzés
OKJ-szám:54 726 01
Szakmacsoport:Egészségügy
Szint:emelt szintű képzés
Képzés időtartama:12 hó
Képzés ütemezése:heti 1 nap – péntek, 15-20 óra között
A képzéshez szükséges végzettségérettségi
Képzés helyszíne:Budapest, XIV. kerület
Képzés díja:220 ezer Ft
Vizsgadíj:65 ezer Ft
Részletfizetés:Kamatmentes részletfizetést biztosítunk
A következő képzés indulási dátuma: 2016. februárA Fizetős Gyógymasszőr OKJ képzés Budapesten hamarosan indul - Érdeklődj az űrlapon, és a képzést szervező felnőttképző elérhetőségét azonnal elküldjük Neked. Az űrlap kitöltése nem kötelez semmire.
Érdeklődj most,
mert fogynak a helyek!


FIGYELEM! Sajnos, ennek az ingyenes OKJ képzésnek már lejárt a határideje, de egyéb OKJ képzéseket, tanfolyamokat tudunk Neked ajánlani.


Mit tanulhatsz majd a budapesti OKJ-s Gyógy- és sportmasszőr fizetős képzésen?

Az OKJ- Gyógy- és sportmasszőr képzés megkezdéséhez érettségi bizonyítvány szükséges.

A Gyógy- és sportmasszőr OKJ képzés során elsajátíthatod az egészségügyi alapismeretek, az alapápolás, a klinikumi ismeretek és a masszázs elméleti alapjai alapjait. A képzés alatt gyakorlatot szerzel a masszázstechnikákban és kiegészítő terápiákban, gyógy- és sportmasszázsban, és megtanulod a munkahelyi biztonsági előírásokat. Emellett a szakmai idegen nyelvi órák biztosítják, hogy megszerzett tudásodat ne csak Magyarországon kamatoztathasd majd, hanem akár Nyugat-Európában vagy az USA-ban is.

Mire leszel képes a budapesti fizetős OKJ-s Gyógy- és sportmasszőr képzés után?

A Gyógy- és sportmasszőr képes betegmegfigyelést végezni, állapotfelmérést végezni, a team tagjaival szaknyelven kommunikálni, svédmasszázst, szegmentmasszázst, kötőszöveti masszázst, perioszteális masszázst végezni.

A budapesti OKJ-s Gyógy- és sportmasszőr képzés után képes leszel passzív kimozgatást végezni, hidro- és balneoterápiás kezeléseket végezni, sport- és gyógymasszázst végezni, munkájához kapcsolódó dokumentációkat vezetni.

A budapesti fizetős OKJ-s Gyógy- és sportmasszőr képzés elvégzése után képes leszel betartani a higiénés, valamint környezetvédelmi és tűzvédelmi szabályokat, előírásokat, egészségnevelési feladatokat ellátni, részt venni a rehabilitációban, elsősegélyt nyújtani.

Alkalmas leszel a budapesti Gyógy- és sportmasszőr fizetős OKJ-s tanfolyam után anatómiai, élettani, kórélettani, valamint klinikai ismereteket a munkája során alkalmazni, sportsérüléseket felismerni, orvos utasítására és vele együttműködve ellátni, edzésciklusnak megfelelő hagyományos és kiegészítő masszázsfogásokat alkalmazni, sportsérülések megelőzésében közreműködni, részt venni az edzésprogram kialakításában.A Fizetős Gyógymasszőr OKJ képzés Budapesten hamarosan indul - Érdeklődj az űrlapon, és a képzést szervező felnőttképző elérhetőségét azonnal elküldjük Neked. Az űrlap kitöltése nem kötelez semmire.
Érdeklődj most,
mert fogynak a helyek!


FIGYELEM! Sajnos, ennek az ingyenes OKJ képzésnek már lejárt a határideje, de egyéb OKJ képzéseket, tanfolyamokat tudunk Neked ajánlani.


Mit csinál egy Gyógy- és sportmasszőr?

A gyógymasszőr egészségügyi intézményekben a szakorvos, vagy vezető gyógytornász szakmai irányítása és felügyelete mellett gyógymasszázst, valamint hidro- és balneoterápiás kezeléseket végez. Teamben dolgozva támogatja az orvos munkáját, együttműködik a gyógytornásszal, fizikoterápiás szakasszisztenssel a betegek (páciensek) gyógyulása, rehabilitációja és pihenése érdekében.

A Gyógy- és sportmasszőr gyógyfürdőkben, fürdőkben, wellness részlegeken fizikai közérzet javító szolgáltatást nyújt, frissítés céljából masszázst, hidro- és balneoterápiás kezeléseket végez. Sportmasszőri feladatait a sportolók sportteljesítményének megőrzésében, fokozásában és a sportsérülések utáni rehabilitációban látja el, kompetenciájának megfelelően önállóan, vagy az edző, szakedző, sportorvos felügyeletével és irányítása mellett.

A fizetős budapesti Gyógy- és sportmasszőr OKJ-s képzés elvégzése után többféle munkakörben helyezkedhetsz el. Többek közt lehetsz fizioterápiás asszisztens, masszőr, gyógymasszőr, sportmasszőr, gyúró, hidromasszőr, masszőr (fürdősmasszőr).

Jelentkezz még ma a fizetős budapesti Gyógy- és sportmasszőr OKJ-s képzésre, és valósítsd meg az álmaidat!A Fizetős Gyógymasszőr OKJ képzés Budapesten hamarosan indul - Érdeklődj az űrlapon, és a képzést szervező felnőttképző elérhetőségét azonnal elküldjük Neked. Az űrlap kitöltése nem kötelez semmire.
Érdeklődj most,
mert fogynak a helyek!


FIGYELEM! Sajnos, ennek az ingyenes OKJ képzésnek már lejárt a határideje, de egyéb OKJ képzéseket, tanfolyamokat tudunk Neked ajánlani.


AIRPRESS LOADED

Cached Query Adatok?filterByFormula=OR({ID} = "") needs refreshing in 20

+ [apr field='Űrlaple'] attempting to be used on a page where there is no collection.

+ [apr field='Űrlaple'] attempting to be used on a page where there is no collection.

+ [apr field='Űrlaple'] attempting to be used on a page where there is no collection.